Fit Bigos

Składniki :

  • 1 kg Kapusta Kiszona
  • 800 g Mięso z Szynki
  • 40 g Koncentrat Pomidorowy
  • 0,5 kg Kapusta Biała
  • Grzyby Suszone
  • Przyprawy ( Liść laurowy i mieszanka przypraw do Bigosu )

Przygotowanie :

Mięso pokroić i przesmażyć na patelni . Do dużego garnka włożyć odsączoną kapustę kiszoną + poszatkowaną białą kapustę , dodać przesmażone mięso ,koncentrat pomidorowy ,grzyby+ przyprawy .

Do całości dolać wody i dusić do miękkości mięsa i kapusty .

Smacznego 🙂 !
13140500_816707191797814_789340786_n

Fit Bigos
4.9 (98.87%) 71 votes

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *