Łosoś w Pieprzu Cytrynowym

Składniki :

  • 300g łosos norweski
  • Cytryna
  • Pieprz cytynowy

Składniki Surówka :

  • 500 g Młoda Kapusta Biała
  • 2 Marchewki
  • Jabłko
  • Cytryna
  • 20 g Oliwa z Oliwek

Przygotowanie Łososia :

Łososia przyprawiamy solą i pieprzem cytrynowym.  Następnie kładziemy na rozgrzaną patelnie i po chwili podlewamy woda. Smażymy z jednej i drugiej strony. na koniec kropimy cytryna.

Przygotowanie Surówki :

Kapustę kroimy bardzo bardzo drobno, marchew i jabłko trzemy na tarce. Mieszamy wszystko razem. Następnie dajemy sól i łyżkę oliwy. Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny .
13089989_817129425088924_437926191_n

Łosoś w Pieprzu Cytrynowym
5 (100%) 69 votes

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *